Prokuplje: preventivom protiv trgovine ljudima

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jul.2014, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: preventivom protiv trgovine ljudima

U prvoj polovini ove godine na teritoriji prokupačke opštine nije zabeležen nijedan slučaj trgovine ljudima, a u prošloj samo jedan, i to sa maloletnim detetom, podaci su Lokalnog tima prokupačke Opštine za borbu protiv trgovine ljudima.

Na konferenciji povodom Svetskog dana borbe protiv trgovine ljudima članovi prokupačkog tima su istakli da se posebna pažnja posvećuje deci školskog uzrasta i da je, u cilju njihovog informisanja, tokom prethodne školske godine održano >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << niz predavanja.

- U borbi je najvažnija preventiva, odnosno stalno podsećanje na opasnosti koje vrebaju i kako ih prepoznati - istakla je članica ovog tima, pshiholog Doma zdravlja Jelena Mandić.

Ona dodaje da će i u nastupajućem periodu preventiva biti na prvom mestu.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.