Prokuplje domaćin Prvenstva centralne Srbije u kik-boksu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Dec.2019, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje domaćin Prvenstva centralne Srbije u kik-boksu

Oko 100 takmičara u svim kategorijama, sem pionirske, iz klubova iz centralne Srbije, učestvovaće na Prvenstvu u kik-boksu koje se u subotu, 7. decembra, održava u Sportskoj hali "Zoran Đinđić“ u Prokuplju. Eliminacione borbe počinju u 11 i traju do 16, a finalno takmičenje će se održati od 17 do 19 sati.

Predsednik Kik-boks saveza centralne Srbije Srđan Radulović kaže da Prokupčane i ljubitelje sporta očekuju kvalitetne borbe, te da je ovo jedno od jačih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << takmičenja u poslednjih nekoliko godina.

Ovo je prilika da se takmičari međusobno oprobaju u borbama i vide koliko ko vredi. Svakako želimo da promovišemo kik-boks sport u Prokuplju, gde smo pre nekoliko godina organizovali slično takmičenje – rekao je Radulović.

Cena ulaznice za celodnevni program, koji uključuje kvalifikacione i finalne borbe, košta 100 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.