Prokuplje: Porodici sa petoro dece izgorela kuća

Izvor: Kurir, 07.Feb.2013, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: Porodici sa petoro dece izgorela kuća

Pošto je reč o porodici sa velikim socijalnim potrebama, u kojoj oba roditelja ne rade, pokrenuli smo akciju pomoći u zbrinjavanju dece, naveo je Igor Petrović, predsednik mesne zajednice

PROKUPLJE - Sedmočlana porodica u kojoj je petoro dece iz Donje Trnave kod Prokuplja ostala je bez krova nad glavom u požaru koji je zahvatio porodičnu kuću G.S. (65), rekao je predsednik mesne zajednice >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u tom selu Igor Petrović.

"Pošto je reč o porodici sa velikim socijalnim potrebama, u kojoj oba roditelja ne rade, pokrenuli smo akciju pomoći u zbrinjavanju dece", rekao je Petrović.

Deca su smeštena kod komšija, koje su prve pritekle u pomoć, a za pomoć su se obratili i Centru za socijalni rad i Crvenom krstu.

Najstarije dete ima 17 godina i pohađa treći razred srednje škole, a i ostala mlađa deca su školskog uzrasta.

Načelnik Sektora za vanredne situacije u Prokuplju Srđan Mitrović rekao je da je u Donjoj Trnavi sinoć oko 22 sata

vatrogasna ekipa intrevenisala sa dva vozila i uspela da ugasi požar koji je zahvatio tri prostorije objekta.

U toku je istraga koja bi trebalo da utvrdi uzrok požara.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.