Prokuplje: Osuđeni policajac koji je pretukao dečaka i dalje radi u policiji

Izvor: NaDlanu.com, 07.Jun.2013, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: Osuđeni policajac koji je pretukao dečaka i dalje radi u policiji

Milan Bogdanović, prokupački policajac, i dalje radi u policiji iako je 15. januara presudom Apelacionog suda u Nišu osuđen na četiri meseca zatvora jer je pretukao dečaka Stefana Miladinovića (12) iz Prokuplja.

Otac dečaka Ljubiša Miladinović za "Blic“ objašnjava da je presudom Osnovnog suda u Prokuplju Bogdanoviću zatvorska kazna pretvorena u osam meseci uslova jer je 9. oktobra 2009, zbog navodnog sukoba >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << s njegovim sinom, Stefana udario u glavu, zbog čega je dečak dobio potres mozga.Apelacioni sud u Nišu 15. januara preinačio je policajcu kaznu na četiri meseca zatvora, iako u momentu napada nije bio na dužnosti.- Zašto se ne sprovodi presuda koja je već pet meseci izvršna? Osuđeni policajac je i dalje na svom radnom mestu, a srećem ga svakodnevno u uniformi jer živi 50 metara od mene. Pitam se da li će ikada biti na odsluženju ove kazne - revoltiran je Miladinović.U Apelacionom sudu u Nišu kažu da je 7. februara presuda dostavljena Osnovnom sudu u Prokuplju nadležnom za njeno izvršenje.Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretukao dječaka, i dalje radi u MUP

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jun.2013

PROKUPLJE - Milan Bogdanović, prokupački policajac, i dalje radi u policiji iako je osuđen na četiri mjeseca zatvora jer je pretukao dečaka S.M. (12) iz Prokuplja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.