Prokuplje:Imenovan direktor bolnice

Izvor: B92, 02.Jan.2014, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje:Imenovan direktor bolnice

Prokuplje -- Ministarstvo zdravlja na predlog UO Opšte bolnice u Prokuplju smenilo je direktora Dragana Dinića i za novog direktora imenovalo Radmilu Antonijević.

Predlog za smenu dugogodišnjeg direktora Bolnice Dinića, resornom Ministarstvu uputio je Upravni odbor te ustanove posle sednice na kojoj je većina članova glasala za njegovu smenu i za novog direktora predložila Antonijević.

Prema rečima predsednice Upravnog odbora Mile Blagotić, Dinić je smenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog nenamenskog trošenja novca od socijalnog osiguranja.

U toj Bolnici hospitalizuju se i leče bolesnici iz sve četiri opštine Topličkog okruga - Kuršumlije, Blaca, Žitorađe i Prokuplja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prokuplje:Imenovan direktor bolnice

Izvor: Akter, 02.Jan.2014

Ministarstvo zdravlja na predlog UO Opšte bolnice u Prokuplju smenilo je direktora Dragana Dinića i za novog direktora imenovalo Radmilu Antonijević

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.