Imenovan novi direktor prokupačke bolnice

Izvor: Blic, 02.Jan.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imenovan novi direktor prokupačke bolnice

Ministarstvo zdravlja Srbije na predlog Upravnog odbora Opšte bolnice u Prokuplju smenilo je direktora Dragana Dinića i za novog direktora imenovalo Radmilu Antonijević, saopšteno je danas iz te ustanove.

Predlog za smenu dugogodišnjeg direktora Bolnice Dinića, resornom Ministarstvu uputio je Upravni odbor te ustanove posle sednice na kojoj je većina članova glasala za njegovu smenu i za novog direktora predložila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Antonijević.

Prema rečima predsednice Upravnog odbora Mile Blagotić, Dinić je smenjem zbog nenamenskog trošenja novca od socijalnog osiguranja.

U toj Bolnici hospitalizuju se i leče bolesnici iz sve četiri opštine Topličkog okruga - Kuršumlije, Blaca, Žitorađe i Prokuplja.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prokuplje:Imenovan direktor bolnice

Izvor: B92, 02.Jan.2014

Prokuplje -- Ministarstvo zdravlja na predlog UO Opšte bolnice u Prokuplju smenilo je direktora Dragana Dinića i za novog direktora imenovalo Radmilu Antonijević...Predlog za smenu dugogodišnjeg direktora Bolnice Dinića, resornom Ministarstvu uputio je Upravni odbor te ustanove posle sednice na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.