Prokuplje: Hospitalizovano 38 pacijenata, 29 ima koronu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2021, 17:47

Prokuplje: Hospitalizovano 38 pacijenata, 29 ima koronu

U Opštoj bolnici "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju trenutno je hospitalizovano 38 pacijenata sa teritorije Topličkog okruga od kojih je kod 29 potvrđeno prisustvo korona virusa.

Hospitalizovani pacijenti su sa bronhopneumonijom i srednje-teškom kliničkom slikom, objavljeno je na sajtu grada Prokuplja na kojem se navodi da je na kiseoničkoj potpori trenutno 19 pacijenata.

Dodaje se da su u toku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jučerašnjeg dana dva pacijenta zaražena korona virusom, iz Blaca i Prokuplja, preminula u kovid odeljenju, dok nije bilo pacijenata transportovanih na dalje lecenje.

U kovid ambulanti prokupačkog Doma zdravlja u poslednja 24 sata pregledan je 71 pacijent pod sumnjom ili pozitivnih na Kovid -19, od kojih je troje upućeno u bolnicu na dalje ispitivanje i lečenje.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.