Prokuplje: DS podržava SNS

Izvor: Mondo, 19.Dec.2012, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: DS podržava SNS

Opštinski odbor DS u Prokuplju daje punu podršku Srpskoj naprednoj stranci i vladajućoj koaliciji u Prokuplju i da želi da učestvuje u vlasti, saopšteno je danas.

Predsednik Opštinskog odbora Demokratske stranke (DS) u Prokuplju Goran Mrdaković izjavio je danas da demokrate u toj opštini daju punu podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i vladajućoj koaliciji u Prokuplju i da žele da učestvuje u vlasti.

Mrdaković je na konferencji za novinare rekao da je DS spremna da uđe u vlast na lokalu i da daje apsolutnu podršku SNS koja je sa 15 odbornika vodeća snaga aktuelne vladajuće koalicije SNS-SPS-URS.

"Videli smo veliku želju vladajuće koalicije da se učine značajni pozitivni pomaci i u interesu građana spremni smo da im ponudimo našu pomoć", kazao je Mrdaković i dodao da su demokrate spremne da podrže sve kvalitetne odluke koje donese SNS u Prokuplju.

Prokupačka skupština ima ukupno 55 odbornika.

Vladajuću većinu u Prokuplju čini SNS sa 21 odbornika, SPS sa deveti URS sa osam odbornika.

U opoziciji su Demokratska stranka Srbije sa tri odbornika i DS sa 13 pošto je nedavno tu odborničku grupu napustio jedan odbornik I prešao u SNS.

(Beta)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.