Prokupčanka napala prodavačicu, a zatim i policajca

Izvor: JužneVesti.com, 10.Apr.2021, 19:56

Prokupčanka napala prodavačicu, a zatim i policajca

Zbog sumnje da je u jednoj prodavnici u okolini Prokuplja najpre odbila da plati račun, a zatim se posvađala sa radnicom, uhvatila je za kosu i izvukla napolje, privedena je 33-godišnja žena, saopštavaju iz prokupačke policije. Tokom privođenja ispred kuće njenog oca, na policajca je krenula i nožem.

Nakon što je napala i izvukla napolje prodavačicu, meštani su ih razdvojili, ali je, kako navode iz policije, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << osumnjičena T. Đ. ponovo ušla u prodavnicu, razbila flašu i počela da vređa radnicu, a zatim pobegla.

Policajci su je kasnije pronašli u kući njenog oca, gde je jednog od njih, kako saopštavaju iz policije, napala.

Kada je policija došla ispred kuće njenog oca, T. Đ. je, kako se sumnja, izašla sa nožem i krenula ka jednom od policajaca - navodi se u saopštenju.

Osumnjičenoj se, pored krivičnog dela nasilničko ponašanje, na teret stavlja i krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, određeno joj je zadržavanje do 48 sati i biće privedena nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.