Prokupčanin se služio tuđim automobilima u kojima su ostavljani ključevi

Izvor: JužneVesti.com, 07.Feb.2023, 16:36

Prokupčanin se "služio" tuđim automobilima u kojima su ostavljani ključevi

Zbog sumnje da je početkom februara na teritoriji Prokuplja i Žitorađe ušao u četiri otključana vozila, startovao ih ključevima koji su bili unutra, a nakon toga se vozio i ostavljao ih pored puta, prokupačka policija po nalogu Osnovnog tužilaštva podneće krivične prijave protiv 23-godišnjaka iz Prokuplja.

Mladić se tereti da je počinio četiri krivična dela - neovlašćeno korišćenje tuđeg >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vozila, krađu i krađu u pokušaju.

Takođe se sumnja da je u blizini jedne benzinske pumpe, iz parkiranog kamiona koji je takođe bio otključan, ukrao ručni alat i garderobu, kao i da je pokušao da ukrade kombi iz jednog dvorišta - navode u policiji.

Sva vozila i ukradeni predmeti iz kamiona su vraćani vlasnicima.

Inače, početkom decembra prošle godine na samo par desetina metara od zgrade policije u Prokuplju u Ulici Nikodija Stojanovića Tatka, ukradena je “lada niva” prokupačkih tablica. Automobil je pronađen dan kasnije u Žitorađi i to je, kako su rekli u policiji, tada bila 12. prijava krađe automobila za godinu dana.

Ranije je početkom aprila tokom noći ukraden automobil "citroen c5“, koji je bio parkiran nedaleko od centra Prokuplja i na stotinak metara od zgrade Policije u Ulici kneza Mihajla.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vozio tuđe automobile – unutra su već bili ključevi

Izvor: B92, 07.Feb.2023

Prokupčanin se "služio" tuđim automobilima u kojima su ostavljani ključevi, prenose Južne vesti...Zbog sumnje da je početkom februara na teritoriji Prokuplja i Žitorađe ušao u četiri otključana vozila, startovao ih ključevima koji su bili unutra, a nakon toga se vozio i ostavljao ih pored...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.