Prokupčani uhapšeni zbog iznude

Izvor: JužneVesti.com, 12.Feb.2024, 14:45

Prokupčani uhapšeni zbog iznude

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo iznuda u pokušaju, prokupačka policija je uhapsila dvojicu muškaraca iz tog grada. U tužilaštvu navode da se radi o višestruko osuđivanim licima.

Prema informacijama iz OJT Prokuplje, uhapšeni su 38-godišnji B. M. i 31-godišnji Đ. M. iz Prokuplja.

Postoji sumnja da su obojica 10. februara >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ove godine izvršili krivično delo iznuda u pokušaju u saizvršilaštvu, za koje je zaprećena kazna do 10 godina zatvora. Tužilaštvo je naložilo policiji da izvede više dokaznih radnji, kao i da osumnjičene privedu na saslušanje, nakon čega će se znati hoće li im biti predložen pritvor ili će se braniti sa slobode - navode u tužilaštvu.

Zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo jer se radi o višestruko osuđivanim osobama, tužilaštvo je naložilo zadržavanje za osumnjičene do 48 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.