Izvor: Beta, 09.Nov.2019, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokupčani čistili grad, uklonjeno nekoliko deponija smeća

Nekoliko stotina gradjana Prokuplja je danas učestvovalo u čišćenju pet lokacija u gradu, a uklonjeno je i nekoliko "divljih" deponija smeća.I učenici, volonteri Crvenog krsta, članovi Ribolovačkog društva i sportisti priključili su se i akciji koju su organizovali Gradska uprava u Prokuplju i Javno komunalno preduzeće "Hameum".Gradska uprava kaže da će ovakvih akcija čišćenja biti i narednih vikenda.Istakli su da gradjani moraju mnogo više da brinu o čistoći svog grada - bar da smeće bacaju u kante i kontejnere.Upozorili su da će se pojačati kontrola komunalne inspekcije koja će strože kažnjavati i pravna lica i gradjane koji prljaju grad.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Prokupčani čistili grad, uklonjeno nekoliko deponija smeća

Izvor: Danas, 09.Nov.2019

Nekoliko stotina građana Prokuplja je danas učestvovalo u čišćenju pet lokacija u gradu, a uklonjeno je i nekoliko "divljih" deponija smeća. Članak Prokupčani čistili grad, uklonjeno nekoliko deponija smeća se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.