Privedeno 12 osoba zbog krađe goriva iz skladišta „Umac”

Izvor: Politika, 22.Dec.2011, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeno 12 osoba zbog krađe goriva iz skladišta „Umac”

BEOGRAD – Ministarstvo odbrane saopštilo je da je danas privedeno 12 lica, osumnjičenih da su izvršili krivično delo zloupotrebe službenog položaja u vezi sa krađom goriva iz skladišta „Umac” u blizini Prokuplja.

U akciji je, navedeno je u saopštenju, privedeno 10 pripadnika Vojske Srbije i dva civila iz Prokuplja, koji će, posle 48-časovnog policijskog zadržavanja, uz krivičnu prijavu biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << predati istražnom sudiji Višeg suda u Prokuplju.

Kako Tanjug saznaje, u pitanju je višemesečna istraga koja je rezultirala privođenjenjem osumnjičenih, a radi se o krađi goriva u vrednosti više od 60 miliona dinara.

Akciju su sproveli Vojno-bezbednosna agencije, Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu i Više tužilaštvo u Prokuplju, ističe se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Tanjug

objavljeno: 22.12.2011.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.