Izvor: JUGpress.com, 16.Sep.2023, 14:09

Preminuo muškarac iz Prokuplja koga je presa povredila na poslu

PROKUPLJE-NIŠ

Muškarac P.T. (37) iz Prokuplja koji je bio teško povređen na radnom mestu, preminuo je u Univerzitetsko-kliničkom centru (UKC) u Nišu, rečeno je danas iz ove ustanove.

P.T. je pre nedelju dana primljen sa prelomom karličnih kostiju, povredama arterija i vena karlice sa masivnim krvarenjem i sa potpunim prekidom cirkulacije za levu nogu.

Iz UKC je saopšteno da je, uprkos svim naporima lekara i multidisciplinarnog pristupa lečenju, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << preminuo juče u toku popodneva.

Radinka iz Prokuplja je presa pritisla na radnom mestu u ciglani u Maloj Plani kod Prokuplja kasno noću. On je u UKC NIŠ dovezen sanitetom Hitne pomoći iz Prokuplja i u tom trenutku je bio u teškom stanju, život mu je bio ugrožen.

Posle hitnog hirurškog zbrinjavanja, , saopošteno je tada, hospitalizovan je na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju UKC Niš u teškom opštem stanju i sve vreme je bio priključen na veštačku ventilaciju. (kraj) DN/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.