Preminuo Prokupčanin koji je pucao u bivšu partnerku a potom i sebi u glavu

Izvor: Beta, 17.Jun.2021, 08:58

Preminuo Prokupčanin koji je pucao u bivšu partnerku a potom i sebi u glavu

Prokupčanin (52) koji je jutros u tom gradu pucao u bivšu partnerku a potom i sebi u glavu, preminuo je u niškom Kliničkom centru, saznaje agencija Beta.On je oko 7 časova sačekao bivšu partnerku I.R. (46), sa kojom ima dvoje dece, ispred zgrade Gradske uprave u Prokuplju i s ledja ispalio u nju više hitaca.Žena je sa povredama pluća i grudnog koša zbrinuta takodje u Kliničkom centru u Nišu a po rečima lekara, u stabilnom je stanju. Mediji su ranije preneli da muškarac nije plaćao alimentaciju pa mu je sudskim putem naloženo da sve zaostale rate izmiri.Zločin se dogodio tako što je Z.B. sačekao svoju bivšu partnerku I.R. ispred zgrade Gradske uprave u Prokuplju kada je dolazila na posao, i sa nekoliko hitaca iz pištolja s ledja pucao u nju, a potom je sebi ispalio hitac u glavu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZBOG ALIMENTACIJE UPUCAO BIVŠU ŽENU S LEĐA: Stravični detalji jutrošnjeg zločina u Prokuplju

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021

Nakon što je upucao ženu, njen bivši suprug pucao sebi u glavu..Ispred zgrade prokupačke opštine jutros oko sedam sati dogodio se pokušaj ubistva i samoubistva...I.R.(46) iz Prokuplja zadobila je teške telesne povrede kada je na nju hicem iz pištolja pucao bivši suprug Zoran B. (52) koji je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.