Preko 150 autobusa sa jugoistoka Srbije dovezlo Nišlije na otvaranje Leonija

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preko 150 autobusa sa jugoistoka Srbije dovezlo "Nišlije" na otvaranje "Leonija"

Iako je bilo najavljivano da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić doći u Niš kako bi se obratio Nišlijama i otvorio "Leoni", oko 150 autobusa iz Prokuplja, Zaječara, Vlasotinca, Vladičinog Hana, Gadžinog Hana, Vranja, Leskovca i drugih opština sa juga i istoka Srbije bilo je parkirano u blizini niškog zatvora, nedaleko od ove fabrike. Svi "putnici" >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su sa improvizovane bine slušali Vučićev govor o problemima i ulaganjima u Niš i to zdušno pozdravljali.

Reka ljudi tokom prepodneva kretala se ka “Leoniju” na svečanost, koja je organizovana zbog otvaranja fabrike ove nemačke kompanije, ali i zbog “afere aerodrom”.

Sudeći po broju autobusa i tablicama, na skupu ispred fabrike nije bilo samo Nišlija, kojih se i "Leoni" i aerodrom direktno tiču.

Autobusi su bili parkirani u blizini “KP Doma”, a istim prevoznim sredstvom su na ovaj skup dovoženi i funkcioneri i službenici niških javnih preduzeća, opština i Gradske uprave.

Svi oni su usred radnog vremena otišli na otvaranje fabrike.

Podsetimo, “Leoni” otvara svoj pogon u Nišu, a zbog ovog događaja zaustavljen je saobraćaj u Ulici Dimitrija Tucovića.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.