Požar u fabrici “Leoni” u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 06.Dec.2016, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u fabrici “Leoni” u Prokuplju

Niko srećom nije povređen u požaru koji je izbio oko 15 sati u, kako Južne vesti nezvanično saznaju, kotlarnici te prokupačke fabrike.

Zvaničnih informacija o uzroku zasad nema, a vatrogasci su lokalizovali i ugasili požar sa dva vozila.

Svi radnici su na vreme evakuisani, a prema prvim saznanjima, požar je izbio na bojlerima za toplu vodu u kotlarnici, a izgorela je unutrašnja izolacija.

Fabrika "Leoni“ u Prokuplje inače zapošljava preko 2.000 radnika.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Prokuplje: Požar u fabrici Leoni

Izvor: B92, 06.Dec.2016

U kotlarnici fabrike Leoni u Prokuplju izbio je požar, nezvanično saznaju Južne vesti...Kako se navodi, niko nije povređen u požaru koji se dogodio u utorak oko 15 sati...Zvaničnih informacija o uzroku zasad nema, a vatrogasci su lokalizovali i ugasili požar sa dva vozila...Svi radnici su na vreme...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.