Izvor: S media, 03.Sep.2012, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na Tari lokalizovan: Gori kod Gadžinog Hana

"Na Tari svi požari su lokalizovani osim na vrhu Stolovi gde se zbog jakog vetra razbuktala vatra ali nema opasnosti od širrenja", rekao je zamenik načelnika Sektora MUP-a za vanredne situacije Ðrođe Babić.

On je kazao Tanjugu i da će tokom sutrašnjeg dana biti nastavljeno gašenje požara uz pomoć svih ruskih letilica koje su i danas dejstvovale, a biće korišćeni i policijski i vojni helikopteri.

Babić je naveo da su u gašenju požara u opštini >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Gadžin Han, u selu Gare na Bobičkim Gorama, uz vatrogasno spsilačke jedinice, uključeni i vojska i policija.

Prema njegovim rečima, požar u blizni administrativnog prelaza Merdare je ugašen a ljudstvo se vratilo kući dok je na Vrškoj Čuki, vatra koja je došla s bugarske strane lokalizovana.

Požar u blizni mesta Rgaje, u prokupačkoj opštini je ugašen a zagašivanje će biti nastavljeno i sutra, dok je požar na Staroj planini, koji gase vatrogasci iz Knjazevca, Pirota i drugih mesta stavljen pod kontrolu.

(Tanjug)

Foto: Beta
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.