Povratak lažnog inspektora“

Izvor: RadioCity.rs, 16.Maj.2014, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak lažnog "inspektora“

Krivična prijava nije ga sprečila da i dalje predstavljajući se kao policijski inspektor od građana uzima novac.
Ovoga puta N.O. (1973) to je učinio na Železničkoj stanici krajem aprila kada je od jednog čoveka iz okoline Prokuplja uzeo 14 000 dinara, a pre tri dana ponovio je pokušaj legitimisanja građana i na Bulevaru 12. februar , ali nije uspeo u svojoj nameri.
Kao i ranije, na peronu Železničke stanice >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << u Nišu, ovoga puta prišao je B.D. (1949) iz okoline Prokuplja i predstavio se kao policijski inspektor, pokazavši mu lažnu policijsku legitimaciju.
Osumnjičeni N.O. je izvršio pretres oštećenog B. D. i kod njega pronašao novac u iznosu od 20.000 dinara, koji mu je vratio nakon prebrojavanja. B. D. je prebrojao vraćen novac i ustanovio da mu nedostaje 14.000 dinara.

N.O. se takođe tereti da je 13. maja 2014. godine, oko 19.30 časova u Nišu, u Bulevaru 12. februar, prišao Lj. S. (1939) iz Niša, legitimisao se kao policajac i zatražio mu novčanik. Građanin Lj. S. je posumnjao da se radi o policijskom službeniku i odbio je da pokaže na uvid novčanik, nakon čega se N. O. udaljio.
Prethodno je policija protiv N.O. podnosila krivičnu prijavu, zbog sumnje da je na ovaj način oštetio dve osobe za iznos od oko 5 000 dinara, a nova krivična prijava očekuje ga po isteku mere zadržavanja.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.