Poraz „Zdravlja“ na gostovanju u Prokuplju

Izvor: juGmedia, 23.Feb.2014, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz „Zdravlja“ na gostovanju u Prokuplju

LESKOVAC/PROKUPLJE – Košarkaši Prokuplja su u derbiju 17. kola Prve regionalne lige grupa Istok pobedili ekipu Zdravlja rezultatom 87:84, i tako prekinuli seriju pobeda Leskovčana.

Duel ekipa koje zauzimaju treće i četvrto mesto na tabeli odlučen je u penal završnici, iako su gosti u četvrtoj četvrtini u jednom trenutku imali i velikih 10 poena prednosti (62:72).

Prokupčani su sjajnom serijom „trojki“ uspeli da se vrate u meč, a u penal završnici >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << su imali više sreće i koncentarcije is tigli do pobede nad velikim rivalom.

Posle 17. kola Zdravlje se nalazi na trećem mestu na tabeli Prve regionalne lige Istok sa 30 bodova, dok je Prokuplje četvrto sa dva boda manje.

U 18. kolu narednog vikenda Zdravlje očekuje novi derbi – duel sa liderom na tabeli, ekipom Knjaževca u Leskovcu.

(KRAJ)ena
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borske košarkašice na korak do titule

Izvor: MC Bor, 24.Feb.2014, 10:02

. 24.februar.Bor. Autor : S.Ranđelović. . Košarkašice Bora trebale su u subotu da odigraju utakmicu sedmog kola protiv ekipe Topličanin 2012 iz Prokuplja, ali je gostujuća ekipa odustala od dolaska u Bor. Utakmica je registrovana službenim rezultatom 20:0 u korist domaćina, pa Boranke sada imaju...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.