Policija ih uhvatila na spavanju: Uhapšeno deset migranata u Prokuplju

Izvor: B92, 10.Nov.2023, 18:08

Policija ih uhvatila na spavanju: Uhapšeno deset migranata u Prokuplju

U jednoj kući u Prokuplju policija je danas pronašla deset turskih državljana koji nemaju radnu i boravišnu vizu.

Oni su privedeni i trenutno se nalaze u policijskoj stanici u Prokuplju.

"Kuću izdajem, ali već nekoliko meseci ne znam ko je u njoj, jer mi osoba koja je zadužena da ih prijavi nije dostavila podatke, a i ne plaćaju mi stanarinu. Pre tri nedelje sam inspekciji prijavio slučaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali niko nije reagovao, pa sam se jutros obratio i policiji. Uhvatili su ih na spavanju i jedan od njih nema ni pasoš", rekao je za Kurir vlasnik kuće.

On dodaje da je i ranije iznajmljivao kuću, uredno sa ugovorom, licu koje dovodi građevinske radnike za rad u Prokuplju.

"Ja moram regularno da ih prijavim, ali sada je izmaklo kontroli, nemam njihove podatke, ne znam ko spava, a ko ne, pa sam kao savestan građanin, prijavio slučaj policiji", dodaje sagovornik.

U toku je ispitivanje lica u policijskoj stanici u Prokuplju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.