Policajci povredili pešaka

Izvor: Glas javnosti, 28.Maj.2010, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajci povredili pešaka

PROKUPLJE -- Prokupačka policija pokrenula je disciplinski postupak protiv dvojice policajaca jer su van dužnosti privatnim automobilom oborili i lakše povredili pešaka.

Disciplinski postupak vodi se protiv S.S i G.N.

Dvojica policajaca su u trenutku incidenta nosili uniforme, a oborili su peška Slavomira Momčilovića(71) na stajalištu pred ambulantom u Maloj Plani.

U policiji su naveli da je zapisnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << o tom udesu prosleđen Tužilaštvu koje će utvrditi ko je kriv za incident, a da su policajci na disciplinskom sudu zbog svedočenja povređenog da mu nakon udesa nisu pomogli, niti ga odvezli do bolnice.

Momčiloviću su lakše povređeni noga i lumbalni deo kičme, rečeno je u Urgentnoj službi prokupačke bolnice.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.