Poginuo traktorista kod Kuršumlije

Izvor: Blic, 04.Okt.2012, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo traktorista kod Kuršumlije

KURŠUMLIJA - Prilikom prevrtanja traktora u selu Trn , u opštini Kuršumlija, poginuo je vozač M.C. (74), saopšteno je danas iz Policijske uprave u Prokuplju.

Nesreća se dogodila na šumskom putu u selu Trn, kada je vozač izgubio kontrolu nad traktorom kojim je vukao stablo drveta, usled čega je traktor udario u drvo pored puta, a nakon toga se prevrnuo, pri čemu je vozač traktora od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Uviđaj lica mesta izvršili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su istražni sudija Osnovnog suda u Prokuplju, zamenik Osnovnog javnog tužioca i službenici Policijske uprave u Prokuplju.

Povezane vesti: Poginuo traktorista kod Gornjeg Milanovca

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.