PROKUPLJE U jednom danu uhapšena dva nasilnika

Izvor: Blic, 17.Sep.2015, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROKUPLJE U jednom danu uhapšena dva nasilnika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su M.Đ (49) iz okoline Prokuplja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

Sumnja se da je M. Đ. u porodičnoj kući, fizički napao suprugu nanevši joj povrede. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sproveden osnovnom javnom tužiocu u Prokuplju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
U drugom odvojenom slučaju policija je odredila meru zadržavanja do 48 sati četrdesttrogodišnjem muškarcu iz okoline Žitorađe zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

I u ovom slučaju sumnja se da je osumnjičeni u porodičnoj kući fizički napao svoju suprugu nanevši joj lake telesne povrede.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšena dva nasilnika

Izvor: OkRadio.rs, 17.Sep.2015

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su M.Đ (49) iz okoline Prokuplja, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici. Sumnja se da je M. Đ. u porodičnoj kući, fizički napao suprugu nanevši joj povrede. Osumnjičeni će uz krivičnu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.