PROKUPLJE: Reprogram duga za vodu bez vremenskog ograničenja!

Izvor: Kurir, 04.Apr.2014, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROKUPLJE: Reprogram duga za vodu bez vremenskog ograničenja!

Produžili smo bez ograničena, jer je interesovanje građana veliko i želimo da im omogućima da sa nama u dogovoru počnu da isplaćuju stari dug, rekao je finansijski direktor JKP „Gradski vodovod“ Dušan Arsić

PROKUPLJE- Javno preduzeće „Gradski vodovod“ produžilo je rok za sklapanja reprograma za stara dugovanja potrošača u svim kategorijama.

U prethodnom periodu za reprogram duga do >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 31. marta, sklopljen je 401 sporazum, čime se otplaćuje dugovanje za

vodu u iznosu od oko 12 miliona dinara.

- Do 31. marta je bio rok za sklapanje reprograma duga. Produžili smo bez ograničena, jer je interesovanje građana veliko i želimo da im omogućima da sa nama u dogovoru počnu da isplaćuju stari dug – rekao je finansijski direktor JKP „Gradski vodovod“ Dušan Arsić, koji objašnjava da za otplatu duga na 12 meseci preduzeće odobrava 30 odsto popusta a za plaćanje odmah, omogućava se otpis duga od 50 odsto.

Prema rečima Arsića najveći broj sporazuma sklopila su fizička lica, negde oko 95 odsto, dok pet odsto su pravna lica. On je još istakao da novčani priliv od uplate prve rate iznosi oko 2.100.000 dinara.

Inaće, ovom javnom preduzeću potrošači iz svih kategorija za utrošenu vodu duguju oko 115 miliona dinara.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.