PROKUPLJE: Mladić nožem izboden ispred kafića!

Izvor: Kurir, 14.Okt.2013, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROKUPLJE: Mladić nožem izboden ispred kafića!

PROKUPLJE- Pripadnici policijske uprave u Prokuplju uhapsili su V.B. iz Prokuplja koji je napao i više puta izbo nožem ispred kafića „Holidej“ sugrađanina I.A.

Prema rečima lekara Hitne medicinske službe u Prokuplju koji su ceo slučaj i prijavili policiji I.A se nakon ukazane pomoći nalazi van životne opasnosti, ali se njegovo stanje prati.

Prema rečima lekara mladić >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji je izboden nožem sam je uspeo da dođe do hitne pomoći.

Zbog učestvovanja u ovoj tuči Prokupačka policija je uhapsila i M.U., A.M. i S.I. koji su zajedno sa V.B. napali I.A. i P.S. ispred kafića „Holidej“ i njima je određen pritvor nakon čega će biti privedeni istražnom sudiji višeg suda na dalje postupanje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.