POGINUO NA MESTU: Šleper usmrtio pešaka kod Kuršumlije

Izvor: Kurir, 08.Feb.2014, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGINUO NA MESTU: Šleper usmrtio pešaka kod Kuršumlije

Nesreća se dogodila kada je vozač teretnog vozila sa priključnim vozilom M.M. iz Gnjilana, krećući se u pravcu Prokuplja naleteo na pešaka M.G. koji se kretao putem

KURŠUMLIJA - M.G. iz Pepeljevca kod Kuršumlije izgubio je jutros život kada je na njega dok se pešice kretao magistralnim putem Merdare-Prokuplje naleteo šleper.

Prema saopštenju policije saobraćajna nezgoda se dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jutros u 5.30 sati u ataru sela Pepeljevac kada je vozač teretnog vozila sa priključnim vozilom M.M. (1962) iz Gnjilana, krećući se u pravcu Prokuplja oborio pešaka M.G. koji se kretao putem.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi pešak M.G. zadobio je povrede od kojih je preminuo na licu mesta. Uviđaj lica mesta izvršili su Osnovni  javni tužilac  i službenici Policijske uprave u Prokuplju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.