PK: Poginuo motociklista

Izvor: OkRadio.rs, 04.Apr.2014, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PK: Poginuo motociklista

Motociklista S.V. (46) iz okoline Prokuplja poginuo je u saobrachajnoj nesrechi na putu Niš-Priština kod "Suve česme", nadomak Prokuplja. Nesreća se dogodila kada se putnmički automobil kojim је upravljao B.P. (38) iz Prizrena sudario sa mopedom koji se u saobraćaj uključivao sa sporednog puta.    S.V. je preminuo na licu mesta.    Vozač putničkog vozila B.P. je uhapšen i uz odgovarajuću krivičnu prijavu sproveden Оsnovnom javnom tužiocu u Prokuplju.   

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo motociklista u Prokuplju

Izvor: RTS, 04.Apr.2014

U saobraćajnoj nesreći na putu Niš - Priština kod "Suve česme", nadomak Prokuplja, poginuo je vozač motora iz okoline Prokuplja. ..Policijska uprava u Prokuplju navodi da se nesreća dogodila kada se putničko vozilo "opel vektra" kojim je upravljao B. P. (38) iz Prizrena sudario sa mopedom, kojim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.