Ogrev za najsiromašnije porodice u Prokuplju

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Dec.2018, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogrev za najsiromašnije porodice u Prokuplju

Za pomoć u ogrevu socijalno najugroženijim stanovnicima iz gradske kase u Prokuplju obezbeđena su sredstva za kupovinu 108 kubnih metara ogrevnog drveta.

"Pored toplih obroka, koji se svakodnevno dele socijalno najugroženijim porodicama putem Narodne kuhinje počela je i raspodela ogrevnog drveta porodicama slabijeg imovnog stanja sa šireg gradskog područja koji se ne nalaze na spisku Centra za socijalni rad", >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << saopštili su iz lokalne samouprave u Prokuplju.

Prema rečima sekretara prokupačkog Crvenog krsta Dragana Subotića, koji vrši distribuciju drva, svako domaćinstvo slabijeg imovnog stanja tokom ove raspodele dobiće po jedan kubni metar ogreva.

Do sada su na osnovu spiskova mesnih zajednica, drva dobili stanovnici u naselju "Ćićko" i "Strahinja", a narednih dana drva će dobiti i u ostalim mesnim zajednicama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.