OVAKO IZGLEDAJU DRESOVI KK PROKUPLJE Blic na leđima topličkih junaka /FOTO/

Izvor: Blic, 27.Okt.2017, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO IZGLEDAJU DRESOVI KK PROKUPLJE "Blic" na leđima topličkih junaka /FOTO/

"Blic" je odnedavno medijski sponzor KK Prokuplje. Ovaj ambiciozini kolektiv, član Prve muške regionalne lige - Istok, veliki - mali klub, nosiće na dresovima ime naše kuće, a debitovaće sa "Blicom" na leđima u subotu od 17 časova u četvrtom prvenstvenom kolu protiv Juniora.

Dugogodišnja saradnja naše kuće i KK Prokuplje, odnosom predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kluba Vuleta Vukovića, sportskog direktora Čedomira Vukovića, krunisana je i medijskim partnerstvom, pa ćemo ponosno pratiti rad, rezultate i igre ekipe iz topličkog kraja i nadamo se plasmanu u viši rang, a vrlo brzo i u KLS.

Uz podršku i pomoć "Blica".

(B. O.)

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.