Nove mere u Prokuplju, četvoro novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2020, 09:59

Nove mere u Prokuplju, četvoro novozaraženih

Prema rečima epidemiologa, u Prokuplju je nepovoljna epidemijska situacija. Tokom jučerašnjeg dana, testirano je 16 osoba, a kod četvoro njih je potvrđeno prisustvo koronavirusa.

Na infektivnom odeljenju prokupačke bolnice hospitalizovano je osam pacijenata, kod šest je potvrđeno prisustvo kovida 19, a na kiseoničkoj potpori su četiri pacijenta.

Skupština grada je juče ograničila rad kafića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i trgovinskih radnji, koji mogu da rade od 6 do 21 čas. Odlučeno je i da će biti pojačana sanitarna kontrola, pa će u skladu sa tim biti povećane kazne. Za nepoštovanje odredbe umesto 30.000 kazne za ugostitelje biće 300.000 dinara.

Gradonačelnik Prokuplja Milan Aranđelović pozvao je građane da maksimalno poštuju mere i nose zaštitnu opremu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.