Niška Banka hrane donirala dve tone mleka za najugroženije južnjake

Izvor: JužneVesti.com, 09.Maj.2023, 16:01

Niška Banka hrane donirala dve tone mleka za najugroženije južnjake

Kako bi pomogli najugroženijim građanima Niša, Vladičinog Hana, Prokuplja i Vlasotinca, Banka hrane donirala im je dve tone dugotrajnog mleka i to neće biti poslednja akcija ovog meseca, kako najavljuju.

Osiguravanje osnovnih namirnica poput mleka ima ogroman uticaj na poboljšanje kvaliteta života siromašnih i ugroženih ljudi u zajednici, poručuju iz Banke hrane.

Banka Hrane Niš je mleko donirala udruženjima i institucijama kao što su: Udruženje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Roma Vladičin Han, Udruženje Osmeh Vlasotince, Društvo Roma Prokuplje, institucijama socijalne zaštite: Dom za decu i omladinu Duško Radović, Centar za pružanje usluga socijalne zaštite Mara, i Gerentološki Centar Niš, i udruženjima iz Niša: Roma World, Osvit, Indigo, Dan, MI, Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom, Kripteks, Iz kruga, Feniks, Udruženje obolelih od Multiple skleroze, Udruženje distrofičara, Gradsko udruženje celebralne i dečje paralize, Udruženje osoba sa invaliditetom Dragana Rodić - navode iz Banke hrane.

Dve tone meleka donirao je Imlek, a iz niške Banke hrane poročuju da će do kraja meseca imati još najmanje jednu humanitarnu akciju.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.