Izvor: Luftika.rs, 17.Jun.2021, 13:46

Nije plaćao alimentaciju supruzi, izrešetao je pa pokušao samoubistvo

Zoran B. (53) rano jutros pucao je iz vatrenog oružja u svoju nevenčanu suprugu I. R. (44), a zatim u sebe.
Zoran je čekao ispred zgrade opštine u Prokuplju gde ona radi, a kada je rano jutros stizala na posao on ju je presreo i upucao.
Pojedini beogradski mediji prenose da je motiv pokušaja ubistva to što Zoran godinama nije plaćao alimentaciju za decu, a pre nekoliko dana mu je stiglo sudsko rešenje za izvršenje naplate.
Oboje su nakon ukazane lekarske pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na Urgentnom odeljenju prokupačke bolnice prebačeni u niški Klinički centar.
I. R. (44) je primljena u bolnicu sa više rana i trenutno je u stabilnom stanju, dok je njen napadač, koji je takođe transportovan za Niš, životno ugrožen.
– Pacijentkinja ima povrede pluća i grudnog koša i krvarenje u grudnom košu. Primarno je zbrinuta u jedinici za reanimaciju UC Niš od strane torakalnog hirurga. Dijagnostika je u toku, nakon čega će biti zadržana na dalje lečenje u UKC Niš. Svesna je, na kiseoniku i trenutno stabilnih vitalnih parametara.
Muškarac Z.B. (53) primljen je u Urgentni centar UKC Niš sa prostrelnom povredom glave. Izolovana mu je povreda mozga. Bez svesti je, intubiran u jedinici intezivne nege. U životnoj opasnosti je – navode u Univezitetsko kliničkom centru u Nišu, prenosi Blic.
Otvoreno pismo jedne majke ocu koji ne plaća alimentaciju i ne brine o sinu 10 godina

Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

MOTIV ZA KRVAVI PIR - ALIMENTACIJA! Zoran koji je pokušao da ubije ženu u Prokuplju, pa presudio sebi bio član bande?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021

I.R. i Zoran B. imaju dvoje dece - ćerku od 18 i sina od 13 godina, a razišli su se kada je dečak imao dva meseca...Zoran B, koji je jutros oko 06.40 časova upucao nevenčanu suprugu I.R u Prokuplju a potom izvršio samoubistvo bio je član organizovane kriminalne grupe koja se bavila dilovanjem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.