Izvor: Blic, 22.Okt.2017, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastradao drvoseča kod Prokuplja

Danas tokom popodneva u ataru sela Gornja Konjuša u prokupačkoj opštini nastradao je četrdesetšestogodišnji čovek koji je u šumi spremao drva za zimu.

Iako još uvek nema zvaničnih podataka o ovom incidentu u policiji koja je obavila uviđaj saznajemo da je nastradao A. Ć. Okolnosti pod kojima se desio nemio slučaj su još uvek nejasne, ali prema prvim informacijama nesrećnog čoveka je udarilo drvo.

Iako je izlazila Hitna služba prokupačkog Doma zdravlja, mogli su samo da konstatuju smrt. Međutim, u ovoj službi nisu želeli da iznose detalje sa ovog incidenta pa će se nešto više znati tokom sutrašnjeg dana.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nastradao drvoseča kod Prokuplja

Izvor: JužneVesti.com, 23.Okt.2017, 14:30

Nakon što je u ataru sela Gornja Konjuša pokušao traktorom da povuče drvo da bi odglavio testeru, jedna grana udarila je muškarca i on je podleteo pod traktor koji ga je pregazio. Od zadobijenih povreda muškarac je preminuo na licu mesta.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.