Nagrađeni talenti u Prokuplju

Izvor: juGmedia, 11.Nov.2013, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrađeni talenti u Prokuplju

PROKUPLJE – Fond za finansiranje talenata Opštine Prokuplje nagradio je najbolje učenike osnovnih i srednjih škola, koji su to potvrdili i na republičkim takmičenjima.U zgradi Opštine Prokuplje, njima u čast priređen je prijem, kada su im uručene nagrade za velike uspehe, koje su postigli u školskoj 2012/13. godini, pronoseći tako ime svog grada u celoj Srbiji.

Učenici koji su osvojili prvo mesto na republičkim >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << takmičenjima nagrađeni su sa po 30.000 dinara, drugoplasirani sa po 20.000, a trećeplasirani sa po 10.000 dinara.

Novčane nagrade, u ukupnom iznosu od 200.000, za učenike prokupačkih osnovnih i srednjih škola obezbedila je i ove godine opština Prokuplje.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Knjige za najbolje učenike i mentore apatinske opštine

Izvor: 025info.rs, 11.Nov.2013

Povodom Dana prosvetnih radnika Srbije, 8. novembra, u velikoj sali Skupštine opštine priređen je prijem za učenike koji su osvojili nagrade na opštinskim, regionalnim i republičkim takmičenjima i njihovim mentorima. - Na

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.