Nagrađeni najuspešniji đaci prokupačkih škola

Izvor: JužneVesti.com, 02.Jul.2020, 08:30

Nagrađeni najuspešniji đaci prokupačkih škola

Đacima koji su nosioci Vukove diplome i najboljima u generaciji u osnovnim i srednjim školama poklonjena je po jedna knjiga poznatih domaćih i stranih autora, koje je obezbedio Grad Prokuplje. Ukupan broj nagrađenih u svim školama na teritoriji Grada je 754, a knjige su poslate školama koje su ih podelile svojim najboljim učenicima.

Član Gradskog veća Maja Ranđelović ističe da je među nagrađenima 10 đaka >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << generacije u osnovnim i srednjim školama, vukovaca je 82, dok je sa odličnim uspehom četvrti razred osnovne završilo 257 učenika, osmi osnovne i Muzičke škole 174, a četvrtu godinu srednje škole ukupno 234 đaka.

Ovo je tradicionalna akcija i mali znak pažnje kojim želimo da našim mladim sugrađanima poklonimo nešto što će ih podsetiti na dane u osnovnoj i srednjoj školi, ali i podstaći da i dalje vredno i marljivo uče – rekla je Ranđelovićeva.

Ova akcija prethodnih godina organizovala se u zgradi Grada Prokuplja uz prisustvo đaka, njihovih nastavnika, direktora i roditelja, ali se ove godine zbog situacije sa širenjem korona virusa, iz preventivnih razloga, od toga odustalo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.