Na ulici otimao ženama torbice i novčanike

Izvor: Kurir, 17.Okt.2012, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ulici otimao ženama torbice i novčanike

Policija sumnjiči mladića da je na ulicama prokuplja pratio žene i sa ramena im otimao torbice, a iz ruku novčanike

PROKUPLJE - Pripadnici policijske uprave u Prokuplju odredili su meru zadržavanja do 48 sati A.Z. (21) iz Balajnca, opština Merošina zbog osnovane sumnje da je izvršio više krivičnih dela teške krađe, otimajući novčanike, saopšteno je danas iz policijske uprave u Prokuplju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Osumnjičeni se tereti da je u periodu od 12. do 16. oktobra ove godine na isti način, na ulici u Prokuplju pratio, a zatim prilazio ženskim osobama i iz ruku i sa ramena oštećenih otimao novčanike, a zatim se udaljavao u nepoznatom pravcu.

Kako se navodi u saopštenju policije, osumnjičeni će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Prokuplju na dalje postupanje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.