Na prodaju prokupačka Fabrika obojenih metala

Izvor: Beta, 12.Jun.2017, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prodaju prokupačka Fabrika obojenih metala

Stečajni upravnik Fabrike obojenih metala (FOM) iz Prokuplja oglasio je javnu prodaju pokretne i nepokretne imovine, objekata, zemljišta i opreme tog preduzeća.Početna cena za kompletnu imovinu je 222,3 miliona dinara, a rok za uplatu depozita za učešće na licitaciji je 7 jul.Na prodaju su proizvodne hale, oprema za livnicu i valjaonicu, laboratorije i druge radionice i postrojenja.Javno nadmetanje održaće se 11. jula u Beogradu.FOM je nekada bila jadna od najvećih i najuspešnijih fabrika u Prokuplju koja je do 2000. godine zapošljavala oko 800 radnika. U stečaju je od 2007. godine i do sada je bilo više bezuspešnih pokušaja prodaje fabrike.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Na prodaju imovina Fabrike obojenih metala u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jun.2017

Sva pokretna i nepokretna imovina nekadašnjeg giganta bivše Jugoslavije kada je u pitanju obojena metalurgija, oglašena je na prodaju putem javne licitacije sa početnom cenom od 222,3 milona dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.