NOVI DETALJI JEZIVE PUCNJAVE U PROKUPLJU: Pucao u bivšu ženu, pa u sebe pištoljem VOJNOG LICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 13:57

NOVI DETALJI JEZIVE PUCNJAVE U PROKUPLJU: Pucao u bivšu ženu, pa u sebe pištoljem VOJNOG LICA

Nezanično gradom kruže razne priče i postoje indicije da se zna ko je Z. B. dao pištolj, ali se to sve sada zatvorilo.

Događaj koji je prošlog četvrtka potresao čitavo Prokuplje kada je Z. B. na sred ulice, pucao na svoju bivšu nevenčanu suprugu I. R. pa u sebe pištoljem malog kalibra, je zatvoren, jer je pištolj, koji ima serijski broj pripadao licu koje je preminulo 2005. godine.

Sve se to dogodilo u 6. 40 kada je I. R. krenula na posao, na dvadesetak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << metara od zgrade Policijske uprave u Prokuplju.

U ovom događaju, Z. B. je zbog prostrelne rane preminuo u niškom Kliničkom centru, a I. R. je zadobila teške telesne povrede. Ono što je sve najviše mučilo je otkud Z. B. pištolj, iako se znalo da on nikada nije voleo oružje.

- Zbog serijskog broja koji je imao pištolj, odmah se došlo do vlasnika, ali na žalost, on je preminuo još 2005. godine. Reč je o bivšem vojnom licu - rečeno je u Višem tužilaštvu u Prokuplju.

Ono što je najveća nepoznanica je zašto pištolj policija ranije nije oduzela, ili pronašla, a nema ga ni u ostavinskoj raspravi pokojnikovih naslednika.

- Onda je odgovornost na policiji, ili porodici koja nije prijavila da je pištolj nestao, ali u malim sredinama, začas se ispegla sve, posebno u ovoj Policijskoj upravi - komentariše situaciju osoba koja je bliska istražnim krugovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.