NASILNICIMA PRETI DOŽIVOTNA? Završena istraga BRUTALNOG ubistva veterinara iz Bogatića

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 18:49

NASILNICIMA PRETI DOŽIVOTNA? Završena istraga BRUTALNOG ubistva veterinara iz Bogatića

Nesrećni čovek je pao u komu iz koje se nije probudio.

Više javno tužilaštvo u Šapcu okončalo je istragu ubistva muškarca (44) doktora veterine iz Bogatića koje se dogodilo u julu prošle godine i podiglo optužnicu protiv trojice mladića zbog teškog ubistva. Za ovo krivično delo je zaprećena kazna od 10 godina zatvora do doživotne robije.

Tužilaštvo tereti momke (18) i (20) iz Bogatića i (22) iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Prokuplja da su kao saizvršioci pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju lišili života.

Dok je bez svesti ležao na trotoaru jedan od mladića ga je šutirao po telu i glavi. Nesrećni čovek je pao u komu iz koje se nije probudio i preminuo je tri dana kasnije u Kliničkom centru u Beogradu.

Trojica mladića su uhapšena iste noći i od tada se nalaze u pritvoru.

U istrazi nezapamćenog zločina ispitan je veliki broj svedoka, pribavljen obdukcioni nalaz, sprovedeno psihijatrijsko veštačenje osumnjičenih i obavljeno sudsko-medicinsko veštačenje.

Ubistvo ovog muškarca uznemirilo je celu Mačvu. Veliki broj ljudi palio je sveće na mestu tragedije, a više od hiljadu je 28. jula mladog veterinara ispratilo na večni počinak. Opština Bogatić je tada proglasila dvodnevnu žalost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uhapšena trojka iz Prokuplja, krali naftu iz vozila privatne firme

Izvor: JužneVesti.com, 08.Feb.2024, 14:11

Trojica muškaraca za koje se sumnja da su krali naftu iz vozila privatne firme u Prokuplju, uhapšeni su i određeno im je zadržavanje do 48 sati. U Osnovnom tužilaštvu kažu da se sumnja da su počinili krivično delo teška krađa u saizvršilaštvu za koje je zaprećena kazna do 8 godina zatvora...Kako...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.