NAJLEPŠI OGLAS KOJI ĆETE VIDETI: Devojčica (11) iz Prokuplja rešila da zaradi džeparac radeći ono što voli (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 17:33

NAJLEPŠI OGLAS KOJI ĆETE VIDETI: Devojčica (11) iz Prokuplja rešila da zaradi džeparac radeći ono što voli (FOTO)

Prokupčani su ovih dana mogli da vide jedan od najsimpatičnijih oglasa u njihovom gradu.

Ovih dana građani u Prokuplju su nailazili na jedan od najsimpatičnijih oglasa:

- Šetanje pasa: 30 min = 150 din, 1 h = 200 din, duži periodi su 250 din. Maksimum 2 h".

Pored samog tekstualnog sadržaja, koji je pisan dečijom ručicom, nacrtana je i kuca sa dedamrazovskom kapicom, a sa obe strane, crnim flomasterom iscrtana su srca.

Prokupčani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su ovaj simpatičan oglas okarakterisali kao "najlepši koji su videli".

- Lepši oglas nisam videla, bravo za trud i talenat, a posebno za volju da radi i zaradi džeparac. Nadam se da će biti uspešno - napisala je jedna od korisnica Fejsbuka u stranici "Prokuplje, moj grad" gde je ovaj oglas i postavljen.

Na broj telefona iz postavljenog oglasa javila se devojčica (11) iz Prokuplja koja nam je rekla da jako voli kuce i mace, te da je tako došla na ideju da spoji lepo i korisno - da zaradi džeparac radeći nešto što voli.

Kako dodaje, uz pomoć drugarice, oglase je zalepila na nekoliko lokacija.

Njena baka navodi da devojčica ima kućne ljubimce - i pse i mačke, kao i zeca, te da je ljubav prema životinjama u njoj urođena.

- Takva je, čak i kad sretne nekog psa na ulici, podeli sa njim užinu, bar neko parče mu da. Okružena je životinjama od malena i voli ih - kaže devojčicina baka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.