Muzičko-poetsko veče u prokupačkom Domu kulture

Izvor: JužneVesti.com, 28.Feb.2024, 11:31

Muzičko-poetsko veče u prokupačkom Domu kulture

Spoj glume, poezije, pesme, igre i muzike na temu starih vremena, a u čast prepoznatljivih likova u Prokuplju koji će zauvek biti upamćeni po svojim karakteristikama, veštinama, šali i neobičnim talentima, biće deo jedinstvenog muzičko-poetskog događaja nazvanog "San o varoši" koji Dom kulture u tom gradu organizuje u četvrtak, 29. februara od 19:30 sati.

Organizatori naglašavaju da će publiku provesti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kroz svojevrsno putovanje kroz vreme, vraćajući se u stara, ali draga vremena.

Ovo veče će biti posebno. Pevači, glumci, igrači i muzičari zajedno će stvoriti atmosferu koja će nas odvesti u nezaboravne trenutke. Publika može očekivati da će "San o varoši" biti ne samo veče zabave, već i veče dubokih emocija, nostalgije za prošlim vremenima - kažu u Domu kulture.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje umetnosti i kulture da se pridruže i budu deo ovog jedinstvenog doživljaja koji će kako kažu ostati urezan u sećanju svih prisutnih, uz napomenu da će program biti jedinstven i neponovljiv barem u narednih nekoliko godina, s obzirom na datum, 29. februar, koji se javlja samo jednom u četiri godine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.