Medalje za mlade karatiste

Izvor: juGmedia, 01.Okt.2018, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medalje za mlade karatiste

Na Međunarodnom turniru u karateu “Toplica open” u Prokuplju juče su mladi karitisti kluba “Morava” iz Vladičinog Hana osvojili  10 medalja.

Među odličjima čak su tri zlatna, četiri  srebrna i tri bronzana, što predstavlja veliki uspeh za ovaj relativno mlad klub, koji postoji tek par godina kao i u velikoj konkernciji od oko 250 takmičara iz Evrope.

Članovi kluba su samo u ovoj godini osvojili 38 medalja, a pred karatistima “Morave” je svetsko takmičenje u Moldaviji 10. oktobra.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Karatisti Juniora nižu uspehe i medalje

Izvor: KGsport.info, 01.Okt.2018

Nikola Maslak u društvu trenera Veljka Smolovića.. Juče je u Čačku održano regionalno kvalifikaciono takmičenje u karateu za učenike osnovnih i srednjih škola. Učestvovalo je 550 takmičara iz 168 škola, koji su se nadmetali u borbama i katama. Zapažene rezultate na ovom takmičenju ostvarili...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.