MASOVNA TUČA U PROKUPLJU: Povređen mladić (28), zadobio povrede glave

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2021, 16:18

MASOVNA TUČA U PROKUPLJU: Povređen mladić (28), zadobio povrede glave

Mladić iz Prokuplja M. M. (28) zadobio je povrede glave u tuči, koja se dogodila sinoć nešto pre ponoći u jednom prokupačkom kafiću. Kako smo saznali, nakon verbalnog sukoba, tuča je krenula prvo unutar objekta, a zatim se nastavila i ispred istog.

Prema prvim informacijama mladića je napalo više, kako je rekao, njemu nepoznatih lica.

Nakon što mu je pomoć ukazala ekipa Hitne pomoći prokupačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Doma zdravlja prebačen je na dalje lečenje u prokupačku bolnicu, u kojoj je potvrđeno da je mladić primljen nekoliko minuta pre ponoći.

- Nakon kompletne dijagnosti, sa lakšim povredama glave, hematomima, upućen je na kućno lečenje, uz obavezne preglede kod neurologa i oftamologa - potvrđeno je u prokupačkoj bolnici.

Za sada se ne zna uzrok tuče.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Povređen mladić u tuči u kafiću u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 05.Dec.2021

28-godišnji M. M. je zadobio povrede u tuči u prokupačkom kafiću, koja se dogodila u subotu pre ponoći, pa je prebačen u Bolnicu u tom gradu. Kako kažu iz te ustanove, mladić je pušten na kućno lečenje.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.