Kragujevački rukometaši rešeni da obraduju publiku u „Jezeru“ (subota, 20.30 h)

Izvor: KGsport.info, 28.Sep.2018, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevački rukometaši rešeni da obraduju publiku u „Jezeru“ (subota, 20.30 h)

Debitantski nastup pred kragujevačkom publikom u novoj sezoni Super B lige, rukometaši Radničkog 1964 imaće u subotu, 29. septembra, kada će u okviru drugog kola ugostiti ekipu Žitorađe. Ovaj meč igra se u hali „Jezero“ sa početkom u 20 časova i 30 minuta.
Kragujevački rukometaši su pobedom u Prokuplju potvrdili maksimalne ambicije u novoj sezoni. Tim Aleksandra Radosavljevića imaće priliku da nastavi >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << pobednički niz u susretu sa novajlijom u ligi ekipom Žitorađe.
Jasno je da uloga favorita pripada domaćinu, koji će biti silno motivisan da premijeru pred svojom publikom ukrasi trijumfom.
– Sastajemo se sa ekipom Žitorađe, novim članom Super B lige, ekipom koja je u prošlom kolu pružila odličan otpor na gostovanju Beloj Palanci tokom svih 60 minuta i pokazala da nije slučajno tu gde jeste. Tim im je sastavljen od uglavnom starijih, iskusnih superligaških igrača. U odnosu na njih, mi igramo dosta brži rukomet, kondiciono smo spremniji i mislim da je to naša najveća prednost. Ulazimo u utakmicu kao favoriti i mišljenja sam da sve osim pobede možemo smatrati neuspehom. Ostaje nam da to i potvrdimo na terenu.– jasno je poručio pomoćni trener Radničkog 1964 Miloš Sretenović.
Za Kragujevčane je veoma važno da zabeleže pobedu u ovom susretu, jer ih u naredna tri kola očekuju dva teška gostovanja Hajduk Veljku u Negotinu i Planinki u Kuršumliji, kao i derbi sa glavnim konkurentom za prvo mesto, ekipom Dubočice iz Leskovca.
Foto: RK Radnički 1964
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaši Radničkog dočekuju Mladi radnik na startu sezone (subota, 18 h)

Izvor: KGsport.info, 28.Sep.2018

Ovog vikenda startuje nova sezona u Super ligi Srbije za odbojkaše. Kragujevački Radnički u prvom kolu dočekuje požarevački Mladi radnik, a taj meč na programu je u subotu, 29. septembra od 18 časova u hali „Jezero“.. U novu takmičarsku sezonu nekadašnji šampion države ulazi značajno...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.