Konkurs za nagradu studentima

Izvor: juGmedia, 21.Nov.2013, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za nagradu studentima

PROKUPLJE – Upravni odbor Fonda za finansiranje talenata opštine Prokuplje raspisao je konkurs za dodelu jednokratnih novčanih nagrada uspešnim studentima.Uslovima konkursa predviđeno je da se student finansira iz budžeta, da ima prosečnu ocenu najmanje 9, da nije student prve godine i da ima prebivalište u Prokuplju.

Za prijavu na konkurs potrebno je uverenje o položenim ispitima sa prosekom ocene,,uverenje >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << o upisanoj godini na teret buddžeta i fotokopiju lične karte.

Fond za finansiranje talenata opštine Prokuplje će nagraditi studenate jednokratnom novčanom nagradom. Datum dodele nagrada će biti naknadno određen.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Za talenatovane studenate 1. 500. 000 dinara

Izvor: Akter, 21.Nov.2013

Fond za finansiranje talenata opštine Prokuplje raspisao je konkurs za dodelu jednokratnih novčanih nagrada studentima

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.