Kod lekara u Žitnom Potoku i vikendaši

Izvor: JužneVesti.com, 04.Avg.2015, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod lekara u Žitnom Potoku i vikendaši

U ambulanti u Žitnom Potoku, koja pokriva dvadesetak udaljenih planinskih sela, moći će da se pregledaju i dobiju redovnu terapiju i vikendaši sa overenom knjižicom koji ne pripadaju prokupačkom Zavodu.

Reč je o ljudima koji uglavnom samo tokom leta dolaze u ovaj kraj. U Domu zdravlja u Prokuplju kažu da je ovo prvi korak ka približavanju pacijentima, a da su u planu još neke olakšice.

Tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << posete Žitnom Potoku i nakon razgovora sa meštanima upoznali smo se sa njihovim problemima i ovo je jedna od prvih dogovorenih pogodnosti - kazala je direktor prokupačkog Doma zdravlja Mirjana Miladinović.

Ona je dodala da ima puno pacijenata iz udaljenih planinskih sela koji na vreme ne mogu stići za laboratoriju u okviru Doma zdravlja, a za koju se rezultati predaju do 8 sati ujutru i da je za njih otvorena mogućnost da rezultate daju i kasnije tokom prepodneva.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.