Klima uređaji u prokupačkoj bolnici greju na minus 15

Izvor: Kurir, 13.Dec.2012, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klima uređaji u prokupačkoj bolnici greju na minus 15

Reč je o novim takozvanim inverter klima uređajima koji su efikasniji od standardnih jer su izrađeni naprednijom tehnologijom koja redukuje potrošnju električne energije, a pored toga mogu da funkcionišu na veoma niskim temperaturama

PROKUPLJE - Novom donacijom u okviru akcije "Borba za porodilišta" Opšta bolnica u Prokuplju je u potpunosti klimatizovala kompletnu ginekologiju i porodilište, saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Opšta bolnica.

Prema rečima portparola bolnice Jelene Pantović akcija je proširena tako što je izvršena i klimatizacija odeljenja pedijatrije.

"Reč je o novim takozvanim inverter klima uređajima koji su efikasniji od standardnih, jer su izrađeni naprednijom tehnologijom koja redukuje potrošnju električne energije. Pored ekonomičnijeg rada, inverter klime mogu bez oscilacija da funkcionišu na veoma niskim temperaturama, i do -15 stepeni, te su dosta pouzdanije za grejanje prostorija tokom zime. Standardnim sistemima optimalni operativan rad je do -5 stepeni", kaže Pantovićeva.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.