Kiosk sa dobitnim srećkama

Izvor: Blic, 08.Avg.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiosk sa dobitnim srećkama

PROKUPLJE - Trafika i menjačnica „Kalipso", vlasnice Dragane Stojković u Prokuplju na kojoj se prodaju srećke Narodne lutrije Srbije, donela je za nedelju dana igračima na sreću u vlasništvo dva automobila.

Najpre je u prošlom kolu „binga" listić kupljen na ovom prodajnom mestu vlasniku doneo „folksvagen polo", a samo tri dana kasnije na instant srećki koju je kupila u „Kalipsu" jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dama ogrebala je „audi 3". Ali nisu to jedine dobitne srećke kupljene na ovoj trafici.

- Posle novogodišnjeg „bingo" izvlačenja, listić kupljen na našoj trafici u Prokuplje je doneo i „fijat punto". Mašine za veš, sudove, šporete i druge kućne aparate, ali i nameštaj koje igrači na sreću skoro redovno izvlače prestali smo da brojimo - kaže Draganin suprug Slaviša koji uglavnom radi u trafici.

Da srećke kupljene na trafici „Kalipso" koja se nalazi blizu male pijace donose dobitke pročulo se među igračima na sreću, pa je dnevno obiđe i preko hiljadu mušterija.

- Pre godinu i po dana dve sestre ogrebale su dobitak od 50.000 evra - kaže Slaviša čije su mušterije igrači na sreću iz cele Srbije, jer prolaze ovuda, kupuju srećke i dobijaju nagrade - kaže Slaviša čija je porodica takođe na lutriji nedavno imala sreće.

- Mlađi sin Aleksandar uložio je 50 dinara u srećku instant lutrije i na moje oči ogrebao dobitak od 10.000 dinara - kaže on.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.