Izvor: Radio 021, 01.Maj.2021, 17:09

Jedna osoba poginula u sudaru "ševroleta" i "audija"

Jedna osoba je poginula, a tri su povređene u saobraćajnoj nesreći na putu Niš-Prokuplje kod Jugbogdanovca.

Kako navode mediji, u udesu koji se dogodio oko 14:30h, poginuo je vozač "ševroleta" niških tablica koji se sudario sa "audijem".

Vozač i suvozač iz "audija" su povređeni, kao i jedan putnik iz "ševroleta".

Povređene su iz slupanih vozila izvlačili vatrogasci.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

FOTO: Prvomajski protesti u fotografijama

Izvor: Radio 021, 01.Maj.2021

Dok se u Srbiji roštiljalo uz turbo folk, širom sveta održani su tradicionalni prvomajski protesti, a u pojedinim gradovima demonstranti su se sukobili sa policijom. Pogledajte kako je to izgledalo...Hamburg..Istanbul..Moskva..Pariz..Marselj..Beč..Seul..Sarajevo..A u Beogradu....Autor: 021.rs..Preuzimanje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.